top of page
  • Writer's pictureSilver Cats

Silver Cats: Анонс


Колись давно країна Раїн славилася майстрами ювелірної справи, а її ландшафти могли вразити будь-якого гостя. Але одного разу в потойбічному світі почалася запекла боротьба між демонами за право володіти троном. Через міжусобиці демонів прямо в центрі Раїна відкрився розлом в потойбічний світ, який перетворив все навколо в руїни. Скверна з розлому була настільки сильна, що вижили жителі околиць назавжди втратили можливість використовувати звичайну магію – з того моменту вони могли володіти тільки магією демонів. Тепер гільдія «Срібні коти» намагається повернути світ до свого попереднього стану, а син майстра гільдії був обраний, як один з тих, хто здатний відновити мир.

У грі немає прив'язки до класу персонажа – стиль гри залежить від обраного спорядження. Ви можете боротися одноручним мечем, дворучним мечем або обрати магічний артефакт, якщо вважаєте за краще магію. Броня ділиться на три типи: лати, тканина і шкіра. Лати найкраще захищають від фізичної шкоди, тканина – від магічної шкоди. Шкіра має середній захист, однак підвищує якусь шкоду в залежності від сету броні: або фізичну, або магічну.

Геймплей гри змінюється в залежності від обраної складності. Всього є 6 рівнів складності:

На низькій складності достатньо купувати броню у торговців, а битви з монстрами не будуть відволікати від проходження сюжету. На високій складності необхідно добувати рідкісні матеріали, щоб виготовляти елітне спорядження.

Також необхідно використовувати інкрустацію, загострення і гравіювання, щоб підвищити характеристики спорядження.

Без створення зілля і їжі теж не обійтися. Ресурси для них ростуть по всьому світу.

Виконуючи різні завдання, можна отримувати досвід і гроші, а рідкісні речі можна отримати з босів в підземеллях.



37 views
bottom of page