top of page
  • Writer's pictureSilver Cats

Silver Cats: розвиток персонажа, спорядження, навички


Персонаж має 4 базові характеристики, які можна підвищувати на вибір: фізична сила, магічна сила, витривалість та інтелект.

Підвищувати характеристики можна за допомогою особливих енергій, що видаються за проходження сюжету чи складні завдання.

Також при підвищенні рівня персонажа до всіх характеристик додається 1 очко. У цій версії (v1.0) максимальний рівень – 60. Предмети підвищення характеристик видаються в обмеженій кількості, проте крім квестів є інші способи, як їх отримати. У грі немає ліміту характеристик, і за бажання їх можна підвищувати нескінченно.


Не менш цінними предметами є смарагдові та алмазні монети. Такі монети теж можна отримати за проходження сюжету чи складні завдання.

На низькій складності для проходження гри достатньо купувати спорядження за звичайні гроші, а на високій складності необхідно купувати креслення за смарагдові та алмазні монети.

За допомогою загострення, інкрустації та гравіювання можна покращити характеристики спорядження:

Для загострення спорядження потрібне спеціальне каміння. Залежно від обраного каміння, шанс підвищити рівень загострення відрізняється. Гострити спорядження можна у коваля.

У ювеліра можна нанести гравіювання та вплавити каміння. Каміння інкрустації додає такі характеристики, як шкода та захист.

Таблички з гравіюванням підвищують базові характеристики персонажа – наприклад, такі, як витривалість.

Всі навички персонажа пасивні. Навички можна вивчити, якщо прочитати спеціальну книгу або виконати завдання на отримання навичок.

Книги з навичками можна придбати за смарагдові та алмазні монети у NPC по всьому світу.



41 views
bottom of page